lunes, 14 de octubre de 2013

SEGON PARTIT A CASA IMBATUTS

Blanesport'83 5 - 3 Premià de Dalt

Els locals començaven la primera part molt posats en el partit, amb moltes recuperacions de pilota i amb una bona defensa com sempre intentant que el rival no mogués la pilota amb facilitat. Ambdós equips disputaven el partit de tu a tu i al descans s'arribava amb empat a 2 en el marcador.

A la represa, el Premià de Dalt sortia a pressionar, però els locals aconseguien sortir d'aquesta pressió arribant molt a porteria i aconseguint materialitzar fins a 3 gols que deixaven el partit encarrilat en els primers minuts. Premià no tirava la tovallola i ho va seguir intentant sense trobar fruit, només aconseguint un gol als últims instant de partit, que només servia per maquillar el resultat amb un definitiu 5-3.